Eva González - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Eva Gonzalez

ACTRIU I CANTANT

Diplomada en Interpretació Teatral per l’Escola de Teatre Nancy Tuñón de Barcelona, ha fet el segon nivell del curs d’interpretació impartit per la directora de teatre Tamzin Townsend (Company & Company, Barcelona). Ha rebut formació com a clown d’Alex Navarro, Caroline Dream i Clara Cenoz, i Jon Davison i s’ha format en tècniques vocals a Altaveu, amb Nuria Sabaté i Ana Lou.

Fa disset anys que ofereix espectacles de contes teatralitzats a biblioteques, escoles i festes majors de Catalunya. És membre i cofundadora de la companyia Contesons i de la companyia Tsikbal, totes dues formades per una actriu i un músic.

Ha signat els projectes Pinta’m un conte, per a la Universitat de Barcelona, i Hi havia una vegada…, un projecte del Consorci d’Educació de Barcelona (amb la Companyia de Teatre de Carrer Osadia).

Dani Molina - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Dani Molina

MÚSIC

Format com a tècnic de so professional a Microfusa, treballa com a tècnic de so i audiovisuals a l’Auditori Axa, la Casa de la Convalescència (fundació UAB) i a l’estudi de doblatge Sonilab.

Toca la guitarra rítmica i fa sonoritzacions de directes de bandes pròpies: Hot Clots, The Fabulous Bunkerman’s, Situació Adversa, la Ruta i Funkestein.

Francesca Masclans Badia - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Francesca Masclans

DIRECTORA D’ESCENA

Directora d’escena d’espectacles i videoclips de la Dàmaris Gelabert (Comença l’estiu, No som penjadors), del Cor dels Amics de la Unió (West Side Story, Plou foc, Viatge al Cor) i Cançó d’amor i de guerra (Orquestra de Cobla i Corda de Catalunya).

Com a actriu, cantant i ballarina, ha treballat en nombrosos espectacles musicals, òperes i operetes. També és professora de cant i preparadora vocal des del 1997, i és llicenciada en Cant per l’Acadèmia Nacional de Música de Sofia, Bulgària, i en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona.

David Cuspinera - Lady Albergínia i el Senyor Patata

David Cuspinera

DIRECTOR ESCÈNIC

Actor, acròbata, ballarí i professor de tècniques de circ, és llicenciat per l’Iinstitut del Teatre de Barcelona.

Ha treballat en les companyies Flotats, Dagoll Dagom, Teatre Lliure i Romea entre d’altres, i sota la direcció de directors com Àlex Rigola, Tortell Poltrona, Iago Pericot, Franco di Francesc Antonio, Isabel Coixet, Agustí Villaronga i Georges Lavaudant.

David Bufarull - Lady Albergínia i el Senyor Patata

David Bofarull

DISSENY DE LLUMS

Format en el Taller de Tècniques per a l’Espectacle (Barcelona), ha estudiat a l’Instituto Superior de Arte del Teatro Colón de Buenos Aires. Ha exercit de tècnic d’il·luminació des del 1997 en diferents teatres de Barcelona i ha realitzat gires amb diverses companyies.

El 2002 es va iniciar com a il·luminador, amb directors com Xavier Albertí, Manel Dueso, Josep Costa, Maurice Durozier, Rosa Novell, Carme Portaceli, Toni Casares, Jordi Prat i Coll, Joan Ollé, Àngel Llàcer, Rafel Duran, el Tricicle, Marc Martínez, Juan Carlos Martel, Jordi Casanova, Daniel Anglès, Gemma Beltran, Joan Maria Segura, Pep Pla, Josep Maria Miró, Cristina Clemente, Pere Riera, Marta Butxaca i Carles Mallol.

Alfred Palou - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Alfred Palou

DISSENY SONOR

Dedicat al món del so des del 1988, ha treballat al Teatre Romea, al TNC, al Gran Teatre del Liceu i al Centre Cultural de Terrassa, en espectacles de dramatúrgia, dansa i música. A TV3 va treballar en espais musicals i dramàtics. Ha estat professor de so a l’ESTAE en diferents tallers de teatre.

Actualment és el director tècnic d’audiovisuals de l’auditori AXA i gerent tècnic de l’empresa Servitècnic scp, dedicada a les solucions tècniques i de personal qualificat, per a diferents espais i esdeveniments.

Núria i Marta Castells - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Taller d’escenografia Castells

ESCENOGRAFIA

Les germanes Núria Castells Comelles (Cardedeu, 1972) i Marta Castells Comelles (Cardedeu, 1973) des de ben joves van entrar a treballar al taller dels seus pares, en Jordi i la Carme, que construeixen escenografies per a gran part dels teatres, les companyies i les productores catalanes.

Des del 2016 són les encarregades de gestionar el taller, situat a Santa Agnès de Malanyanes, i darrerament han treballat per a Dagoll Dagom (Maremar), el TNC (Afanys d’amor perduts), el Teatre Lliure, La Cubana, Focus, El baró d’Evel, Dàmaris Gelabert…

Maria Vidal - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Maria Vidal

IL·LUSTRACIÓ

Durant vint anys ha treballat com a il·lustradora tant per al món editorial com per a entitats públiques, empreses culturals i de divulgació científica. Ha publicat 15 llibres, entre ells la col·lecció Històries de la història (Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, 2007-2011), Astrónomos olvidados (CSIC 2008), Nora i el jazz (La Galera, 2007), Somnis de mariner (Planeta&Oxford, 2005); ha fet il·lustracions per a escenografies d’espectacles de La Botzina, Magic Factory i Eva Gonzalez. I és la impulsora del projecte de cistelles i alforges de cartró per a bici i patinet: Maraki en bicicleta.

Jorgina Belda - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Jorgina Belda

VESTUARI

És diplomada per l’Institut Feli en disseny de moda, tall i confecció, escalat. S’ha format en tècniques de pintura decorativa, serigrafia i ceràmica. S’ocupa de disseny i vestuari a Artrànsit Dansa, Sifanofa Teatre i Atuendo.

Col·labora amb l’empresa Tallers Castells i Planas com a pintora decorativa i en la realització de decorats.

Col·labora així mateix amb Ikuri Films i Pro Escena Albadalejo, en la realització de decorats.

Àlex Letosa Porta - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Àlex Letosa Porta

ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC

Psicòleg col·legiat 10.490 i Logopeda col·legiat 08-4528.

Impulsor del projecte Camina, ha desenvolupat la seva carrera com a psicòleg i logopeda en educació infantil, primària i secundària i com a docent universitari a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Oberta de Catalunya.

Entre el 2013 i el 2018 ha compaginat l’elaboració de la tesi doctoral en Psicologia Clínica i de la Salut amb la direcció d’un centre d’educació secundària, amb un projecte centrat en la innovació educativa i en la millora de la convivència, que li ha valgut el premi Dialoga d’ESADE el 2017 com a reconeixement als seus resultats.

Ha guanyat el primer premi de Mollet Ciutat Emprenedora (2005) i ha quedat finalista dels premis TIC de la Fundació Impuls (2009).

És autor de diverses publicacions científiques, llibres i de diverses presentacions a congressos de psicologia i educació.

Eugeni Sans - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Eugeni Sans

ENGINYS

Miquel Sebastià - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Miquel Sebastià

ENGINYS

Marta Casellas

DISSENY GRÀFIC

Redactora, fotògrafa i dissenyadora gràfica per a diversos mitjans de comunicació i agències de publicitat. A més, il·lustradora del projecte “Pinta’m un conte” de la Universitat de Barcelona a través de La UB Divulga.

Josep Cela - Lady Albergínia i el Senyor Patata

Josep Cela

DISSENY WEB

En el món d’internet i la publicitat online des de 1999, ha treballat per a empreses com Chupa Chups, Gallina Blanca, Raimat, Jazztel, El Pavo, Repostería Martínez, Aguas de Lanjarón, etc. i com no!, també per a Lady Albergínia i el Sr. Patata.

El viatge de l’elefanta Sara